top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraDaniel Kusák

Tropická a hektická Barumka


Jako každý rok, tak ani letos jsem nemohl chybět na Barum Czech Rally Zlín - pro nás rallyové Srdcaře domácím motoristickém svátku. A i letos to stálo za to!

Stejně jako v letech minulých, celý "barumkový" týden volno a už v úterý směr oficiální test před soutěží, následně pak v podvečer autogramiáda.

Středa se nesla v duchu autogramiády posádek Škodovky v autosalonu Samohýl, čtvrtek pak patřil přejímkám v Otrokovickém Barumu.

Páteční vstávání, vzhůru směr Pohořelice a shakedown, následně pak servisní zóna, slavnostní start, městská superspeciálka. Návrat domů v nočních hodinách a ráno repete.

Po ranním budíčku jsme se vydali směr RZ Březová (Slušovice), přejezd do servisu, občerstvovací pauza v Uherském Hradišti a tečka za dnem v podobě RZ Košíky (populární Jankovický vracák). Večer si už člověk říkal, že toho má dost a stejně mu to nedalo...

Druhý den ráno po značném zaspání nastala rychlá mobilizace pomocí MHD a i přes ranní zdržení takřka včasný příjezd na RZ Maják, kde se mi povedlo najít skvělé místo a kde jsem zůstal i na druhý průjezd. Po druhém průjezdu (opět prostřednictvím MHD) přejezd do města na slavnostní vyhlášení... Takový byl letošní "maraton" Barumky. Nejen díky vedru byl letošní ročník fyzicky náročný, člověk toho moc nenaspal, ale patřičně jsem si to užil! Potkal spoustu skvělých lidí a zažil skvělou atmosféru... kdo nezažil, nepochopí :-)

Závěrem je potřeba poděkovat všem posádkám za parádní sport, především našim borcům z T&T racingu - tedy Mirovi Tarabusovi a Danu Trunkátovi, kteří nakonec cíl bohužel neviděli po ráně na Kašavě. Díky také pořadatelům za bezproblémovou a povedenou soutěž.

Naviděnou zase za rok!

Kompletní fotogalerii z Barumky najdete zde


121 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page